EConsument.nl

Home » Blog » Energieopslag met de thuisbatterij van Growatt NOAH 2000

Energieopslag met de thuisbatterij van Growatt NOAH 2000

Energieopslag met de thuisbatterij van Growatt NOAH 2000

In de zoektocht naar duurzamere energieoplossingen groeit de populariteit van zonne-energie exponentieel. Met zonnepanelen op onze daken halen we de kracht van de zon binnen en verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Maar wat gebeurt er met die energie wanneer de zon ondergaat? Hier komt de Growatt NOAH 2000 thuisbatterij om de hoek kijken, een innovatief apparaat dat zonne-energie opslaat voor gebruik op elk moment, zelfs wanneer de zon niet schijnt.

Krachtige prestaties in compact Formaat

De Growatt NOAH 2000 balkon zonne-opslag biedt een indrukwekkende energieopslag tot 8 kWh in een compact en elegant ontwerp. Dit maakt het ideaal voor huishoudens die hun energieverbruik willen verlagen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Het systeem is uitbreidbaar door verbinding van maximaal vier batterijen tot 8192 Wh, waardoor het aanpasbaar is aan de specifieke behoeften van elk huishouden.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd

Met meer dan 6000 laadcycli, IP66-robuustheid en een indrukwekkende garantie van 10 jaar, belooft de Growatt NOAH 2000 batterij duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Dit betekent dat huiseigenaren kunnen genieten van jarenlang ononderbroken gebruik, wetende dat hun investering beschermd is.

Optimaliseer zonne-Energie met slimme Integratie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Growatt NOAH 2000 is zijn vermogen om zonne-energie te optimaliseren. Met een capaciteit van tot 1800 W zonne-toevoer, kan het systeem maximaal vier modules ondersteunen, waardoor overtollige energie wordt opgeslagen voor gebruik tijdens de nacht. Dit maximaliseert de efficiëntie van zonne-energie en minimaliseert verspilling.

Eenvoudige installatie en monitoring

Dankzij de snelle installatie met een micro-omvormer en MC4-stekkers is de Growatt NOAH 2000 batterij snel operationeel. Bovendien maakt de ShinePhone-app real-time monitoring mogelijk, waardoor huiseigenaren hun energieverbruik kunnen volgen en optimaliseren vanaf hun smartphone of tablet.

Een Partnerschap voor de toekomst: Growatt en NewPower

De samenwerking tussen Growatt en NewPower opent nieuwe mogelijkheden voor duurzame energieoplossingen. Door de thuisbatterij van Growatt te combineren met de zonnepanelen van NewPower, kunnen huiseigenaren profiteren van een naadloze integratie en maximale energie-efficiëntie.

De Growatt NOAH 2000 batterij markeert een belangrijke stap voorwaarts in de evolutie van duurzame energieopslag. Met zijn indrukwekkende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, stelt het huiseigenaren in staat om optimaal te profiteren van zonne-energie, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Als een partnerschap met NewPower belooft het een veelbelovende toekomst voor hernieuwbare energie in onze huizen.

Meer weten of de zonnepanelen? Bekijk dan de website van NewPower

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *