EConsument.nl

Home » Retour

Retour en informatie

Retourperiode: U heeft recht op retournering van uw product binnen een periode van 30 na ontvangst van het product, zoals aangegeven door de partner. Wij hebben een samenwerking met onze partners.

Voorwaarden voor retournering:

Het product moet ongebruikt en in de originele staat worden geretourneerd.
Alle labels, verpakkingen en accessoires moeten intact en onbeschadigd zijn.
Maatwerkproducten of producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd, kunnen niet worden teruggenomen, tenzij anders vermeld door de partner.

Retourprocedure:

Neem contact op met de partner waarbij u het product heeft gekocht om uw retourzending aan te melden.
Volg de instructies van de partner met betrekking tot de retourzending en eventuele vereiste documentatie.
Terugbetaling:

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zal de partner overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten, binnen [x dagen] op de door u gebruikte betaalmethode.
Algemene voorwaarden:

Productinformatie:

Econsument.nl fungeert als een platform waar partners hun producten aanbieden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van productinformatie, prijzen, voorraadstatussen of de kwaliteit van de producten zelf. Neem voor vragen over een specifiek product rechtstreeks contact op met de desbetreffende partner.

Aansprakelijkheid:

Econsument.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, schade, of geschillen die voortvloeien uit aankopen bij partners via ons platform. Alle claims met betrekking tot producten, verzending, retourzendingen, of andere zaken dienen rechtstreeks te worden gericht aan de partner.
Wijzigingen:

Dit retourbeleid en de algemene voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij raden u aan om regelmatig de voorwaarden te controleren voordat u aankopen doet via onze website.