Home » Elektrische auto leasen vergelijken

Elektrische auto leasen Vergelijken

Ben je van plan een elektrische auto te leasen? Econsument heeft een duidelijk overzicht om elektrische auto lease te vergelijken. Het rijden van een elektrische auto wordt steeds populairder. Om elektrische auto is vaak te duur om aan te schaffen. Private lease is daarom een interessante optie. Wat is de goedkoopste elektrische auto in private lease? Selecteer de kilometers die je jaarlijks verwacht te rijden en de looptijd van het contract. Een auto leasen kan al vanaf €284 euro per maand.

Elektrische auto leasen voordelen

Het leasen van een elektrische auto biedt veel voordelen. Een elektrische auto gebruikt geen brandstof en stoot dus daarom dus geen CO2 uit. Daarom is elektrisch leasen goed voor het milieu. Het milieu is niet het enige voordeel bij elektrisch rijden. Het is mogelijk om te ’tanken’ op diverse locaties zoals thuis, op kantoor, langs de snelweg bij of zelf in je eigen woonwijk. Je laad je auto eenvoudig op bij een oplaadpunt terwijl je boodschappen aan het doen bent of gewoon thuis bent. Wanneer de  elektrische auto eenmaal is opgeladen kun je weer onbezorgd vele kilometers maken. Daarnaast biedt een elektrische auto leasen ook voordelen op als het gaat om belasting, bijtelling en natuurlijk niet te vergeten wegenbelasting. Ook is elektrisch rijden goedkoper dan een auto welke op brandstof rijdt omdat de auto kan rijden op de accu. Wanneer je een elektrische auto aan de laadpaal wordt er stroom naar een accu geleverd welke vervolgens wordt opgeslagen. De ontwikkelingen van de elektrische auto zijn momenteel volop in gang waardoor het bereik (actieradius) steeds beter wordt. Ook voor jou is het mogelijk om in een elektrische auto te rond te rijden op basis van lease met de hulp van Econsument.

De grootste keuze in Elektrische lease auto's

We hebben het meest complete overzicht van elektrische leaseauto’s in Nederland. Alle elektrische lease auto’s op de markt beschikbaar zijn kunnen worden vergeleken. Met de hulp van Econsument heb je een compleet beeld van alle elektrische leaseauto’s. U kunt filteren op de eigenschappen zoals prijs, looptijd, merk en nog veel meer eigenschappen die u belangrijk vindt bij een elektrische leaseauto. Bij ons vindt u daarom gegarandeerd een elektrische leaseauto die volledig bij jou past.